MojAndroid

Šoférujete často auto alebo kamión? Tak je pre vás priam nutnosťou aplikácia Speedometer od spoločnosti Sygic. Tá totižto ukázala, že vie robiť nielen výborné navigácie pre mobilné zariadenia, ale aj aplikácie, ktoré pomôžu tým, ktorí už vedia, ako sa majú do svojho cieľového stanoviska dostať. A pomoc to nie je hocijaká – Speedometer vám pomôže s tým, aby ste neplatili pokuty!

speedometer-by-sygic

Aplikácia Speedometer je totižto databázou takmer všetkých statických radarov a policajných kamier vo vašom okolí. Nachádza sa v nej zmienka o viac ako 55 000 radaroch po celom svete, pričom vás počas šoférovania aplikácia upozorní aj na kameru, ktorá by vás mohla nasnímať pri jazde na červenú. Výbornou funkciou je tiež GPS tachometer, pomocou ktorého môžete sledovať svoju aktuálnu rýchlosť a nastaviť si alarm v prípade, že maximálne povolenú rýchlosť prekročíte. Sociálny aspekt aplikácie vám umožňuje nahlasovať hliadky a mobilné radary, takže ste členom komunity šoférov, ktorí si navzájom pomáhajú.

speedometer-4 speedometer-3 speedometer-2

Okrem pokročilých funkcií ponúka Speedometer aj krásny Holo dizajn, ktorý vás počas jazdy nebude vyrušovať a maximálne splní účel, pre ktorý bol vytvorený. Aplikáciu je možné používať pri polohe zariadenia na výšku aj na šírku, takže si zariadenie so spusteným Speedometrom môžete umiestniť kdekoľvek vo vašom aute. Najlepšie na tejto aplikácii je to, že je dostupná úplne bezplatne a pokiaľ ju ešte nemáte nainštalovanú, spravte tak pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 3.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.9
Aktuálna cena: Zdarma

22.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+