MojAndroid

Množstvo používateľov Android zariadení by výdrž svojej batérie malo vždy rado pod kontrolou. To by s aplikáciou Greenify nemalo byť nič ťažké, avšak práve táto aplikácia donedávna pracovala len na rootnutých zariadeniach. To odrádzalo množstvo neskúsených používateľov, ktorí sa rootu boja, ale aj používateľov, ktorí nechceli riskovať stratu záruky. Vývojári z Oasis Feng sa teda rozhodli, že na to, aby vám ich aplikácia Greenify fungovala, už root viac potrebovať nebudete.

Greenify2

Určite viete, že množstvo vašich aplikácii pracuje na pozadí, a tak sú schopné “vysať” veľkú časť batérie. Práve tomuto by mala aplikácia Greenify zabrániť. Greenify totiž dokáže nežiadúce aplikácie v pozadí zastaviť a vy ich teda budete mať spustené len vtedy, keď to bude skutočne nutné. Navyše, najnovšia verzia sľubuje lepšiu stabilitu automatického režimu spánku, a to predovšetkým pri verzii Androidu 4.4 KitKat.

Greenify

Stiahnite si túto užitočnú aplikáciu v Obchode Play ešte dnes a predĺžte si výdrž svojej batérie. Budete nemilo prekvapení, koľko zbytočností vám v pozadí beží, aj keď ich aktuálne nepotrebujete. Greenify si môžete stiahnuť v dvoch verziách, a síce bezplatnej, alebo akejsi prémiovej, nazývanej Donation Version, za ktorú si zaplatíte 2, 29 €.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.3
Aktuálna cena: 1,99 €
Verzia: 2.3
Aktuálna cena: 1,99 €

Zdroj: Phonesreview

14.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+