MojAndroid

Sony len pred niekoľkými dňami začal sprístupňovať novší Android na smartfóne Xperia SP, ktorého dostupnosť hlásia už aj používatelia zo Slovenska. Spoločnosť teraz pokračuje updatom ďalších modelov, vrátane Xperie T a Xperie V. Podobne ako pri Xperii SP, aj tu sa môžete tešiť na novinky v podobe novších aplikácií WALKMAN, Album, Movies či Smart Social Camera a novinkou je aj nová verzia funkcie Battery Stamina Mode.

Sony Xperia T

Na obrázku Sony Xperia T

Podporované budú po aktualizácii aj témy pre zmenu vzhľadu prostredia, ako aj ďalšie funkcie z novších Xperií. To, či je update dostupný už aj na vašom zariadení zistíte jednoducho prostredníctvom nastavení telefónu alebo jeho pripojením PC v softvéri PC Companion. Ak aktualizáciu obdržíte, nezabudnite nás a a našich čitateľov o tom informovať v komentároch.

Zdroj: androidcentral

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
13.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+