MojAndroid

Predstavenie HTC One 2 (M8) sa nepochybne blíži a dôkazom toho nie sú len neustále pribúdajúce úniky informácií a fotografií o tomto smartfóne. Taiwanský výrobca tento rok predstaví nástupcu minuloročného modelu, ktorý sa však po dizajnovej stránke nebude od neho veľmi odlišovať. Očakávame však zmeny, ktoré majú dodať telefónu predsa len trochu inú tvár.

HTC-M8-render-based-on-leaks-640x521

Predovšetkým to má byť väčší displej s menším rámikom a softvérové ovládacie prvky na displeji. Ďalšie zmeny postrehneme na zadnej strane, kde má pribudnúť nový fotografický snímač a duálny LED blesk. Hoci sme mohli vidieť už niekoľko fotografií s novinkou od HTC, tak stále nevieme presne ako bude vyzerať naživo vo finálnej podobe. Je však pravdepodobné, že bude veľmi podobná renderu, ktorý uvádzame vyššie. Páčilo by sa vám, keby vlajková loď od HTC vyzerala práve takto?

Zdroj: phandroid

13.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+