MojAndroid

Sony ešte v januári informoval o tom, že novší Android 4.3 Jelly Bean plánuje sprístupniť na Sony Xperii T, Xperii V a Xperii SP ešte vo februári. Práve na posledne menovanom modeli sa začína objavovať firmvér s označením 12.1.A.0.266, ktorý na zariadenie prináša novšiu verziu Androidu.

Xperia_SP_White

Zatiaľ nie sú známe žiadne podrobnosti ohľadom funkcií, ktoré nový firmvér prináša. Pravdepodobne sa môžeme tešiť na novinky Androidu 4.3 a taktiež opravy chýb, či nové verzie aplikácií spoločnosti Sony, ako napríklad My Xperia, Smart Connect, Small apps, Track ID, Sony Select a multimediálne aplikácie vrátane Walkmanu, Albumy a aplikácie Filmy.

Ak aktualizáciu na novší Android dostanete aj na vašej Xperii SP, tak nás neváhajte o tom informovať v komentároch alebo prostredníctvom tipu na článok. Dostupnosť updatu môžete skontrolovať  v nastaveniach telefónu alebo v softvéri PC Companion od Sony.

Zdroj: phonearena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
11.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+