MojAndroid

Koncepty a dohady sú v dnešnej dobe zaujímavým zdrojom informácií a predstáv o tom, ako budú vyzerať pripravované mobilné zariadenia. Okrem smartfónov od značiek ako Samsung, LG či HTC sa však často spomínajú aj Nexus zariadenia, takže nás koncept s Nexusom 6 vôbec neprekvapil. Zaujal nás však natoľko, že sme sa ho rozhodli priniesť aj vám v podobe tohto článku.

Google-Nexus-6-concept-by-91mobiles

Google-Nexus-6-concept-by-91mobiles (1) Google-Nexus-6-concept-by-91mobiles (2)

Nexus 6 bol v tomto koncepte vytvorený redaktormi indickej stránky 91mobiles na základe informácií a požiadaviek od čitateľov. Koncept zariadenia vychádza zo smartfónu LG G Flex s tým, že ponúka najnovšie technologické trendy a vychytávky. Hlavným ovládacím prvkom je 5,2″ zahnutý displej s Full HD rozlíšením, ktorý je v prednej časti doplnený o 5 Mpix BSI kameru schopnú snímať Full HD video. Zadný kryt je ako v prípade LG G Flex odolný voči malý škrabancom, z ktorých sa vie po čase sám “vyliečiť”. Miesto si v ňom našla 13 Mpix kamera schopná nahrávať  4K video a duálny LED blesk, pričom nesmie chýbať ani vyryté Nexus logo.

Z ďalších špecifikácií je známy procesor Snapdragon so 4 jadrami taktovanými na 3 GHz a nechýba ani 3 GB RAM a 32, 64 či 128 GB vnútorné úložisko. Operačným systémom má byť v tomto prípade ďalšia generácia Androidu s označením Android 4.5 LollyPop, no názov tejto verzie je len dohadom a Google ho môže samozrejme nazvať inak. Nám sa zdá byť koncept Nexusu 6 mierne staromódnym, no s miernymi úpravami v parametroch a dizajne by sme si ho vedeli predstaviť aj v reále. Ako ste na tom vy? Predstavujete si Nexus 6 rovnako ako indickí redaktori alebo by ste na ňom niečo zmenili?

Zdroj: PhoneArena

3.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+