MojAndroid

Ak máte radi vedomostné hry a súťaže, máme pre vás tip. Týka sa známeho vedomostného kvízu Milionár, ktorý pred rokmi priťahoval k obrazovkám státisíce divákov. Teraz si ho vďaka vývojárovi Ľubomírovi Havranovi zo štúdia Binarts môžeme vo vydarenej verzii zahrať aj na mobilných zariadeniach s Androidom.

Milionár

Hra sa graficky ponáša na svoju televíznu predlohu a podobné sú aj herné princípy. Cieľom je správne odpovedať na 15 otázok, ktorých náročnosť sa postupne stupňuje. Na výber sú zakaždým štyri možnosti, z ktorých je vždy len jedna správna. Ak si nebudete vedieť rady, k dispozícii je trojica žolíkov – pomoc publika, 50:50 a zavolať priateľovi (v tejto hre sa pri zvolení spomínanej možnosti označí správna odpoveď). Po správnom zodpovedaní poslednej, miliónovej otázky, na hráča čaká milé prekvapenie. Ak však na ceste k nej na niektorú z otázok neodpovie správne, hra končí.

Databáza hry obsahuje viac ako 2000 otázok z rôznych oblastí, takže o dokonalé preverenie vašich mozgových buniek a otestovanie všeobecného prehľadu bude postarané. Hra Milionár je samozrejme plne v slovenčine, v obchode Google Play stojí 99 centov a vďaka tomu vás nebude otravovať reklamami.

Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: 1,29 €
Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: 1,29 €
3.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+