MojAndroid

O aplikácii Chromoting možno niektorí z vás nepočujú prvýkrát. Ide o titul, ktorý už dlhšiu dobu vyvíja Google a najnovšie správy naznačujú, že by jeho vývoj mohol byť v konečnej fáze a aplikácie sa možno už čoskoro dočkáme. Google ju pripravuje pre Android aj pre systém iOS a obe z aplikácií by mali niesť svoje špecifiká.

chromoting

Chromoting je ovládač pre počítač, na ktorom je nainštalovaný Google Chrome. Aplikácia dokáže dané zariadenie ovládať len na základe toho, že je na ňom tento prehliadač spustený, pričom sa všetky operácie vykonávajú cez rozhranie v smartfóne. Google pri iOS aplikácii skúšal jej funkcie s Windows počítačom, a preto je možné, že sa aj majitelia Androidov dočkajú možnosti ovládať cez Chrome počítače s Mac OS X. Chromoting by mohol pracovať na princípe rozšírenia pre desktopový Chrome a spolu s ním by pre mobilné zariadenia mohli byť dostupné aj ďalšie rozšírenia nateraz dostupné len pre počítače. Chromoting má byť dôkazom toho, aký komplexný a užitočný je prehliadač Chrome na vašom počítači, no nie je nám ešte úplne jasné, ako táto aplikácia bude fungovať a aké možnosti ponúkne. Akonáhle však tieto informácie vyplávajú na povrch, budeme vás o nich informovať.

Zdroj: AndroidCommunity

18.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+