MojAndroid

S inteligentnými produktami sa na veľtrhu CES 2014 akoby roztrhlo vrece. Je jedno či je to nová alebo už známa spoločnosť, zdá sa, že všetci chcú priniesť nejakú inteligenciu do predmetov, o ktorých by ste ani len neuvažovali. Už sme tu mali inteligentnú zubnú kefku, inteligentný pomalý hrniecinteligentný zámok na bicykel a tento krát tu máme inteligentný hrnček od spoločnosti Intel.

inteligentný hrncek

Na prvý pohľad celkom obyčajný porcelánový hrnček je vybavený mriežkou LED svetiel, ktoré je možné prostredníctvom webovej aplikácie naprogramovať pre zobrazenie číslic, písmen, smajlíkov ale iných znakov v rôznych farbách. Momentálne sa jedná len o koncept, no Intel vyslovil snahu dostať produkt aj reálne na trh. Spoločnosť však nemá zatiaľ žiadnu predstavu o predpokladanej cene ani dostupnosti, no je v jednaní s istým čínskym výrobcom porcelánu. Aké využitie by podľa vás mohol mať inteligentný hrnček ?

inteligentný hrncek jpeg

MôjAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

Zdroj: engadget

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+