MojAndroid

Smartfóny s vyššou hodnotou RAM umožňujú v pozadí ponechať viacero spustených aplikácií. Prístup k nim je tak oveľa jednoduchší a rýchlejší, no stále to nie je “to pravé orechové”. Ak sa aj vám zdá prístup k aplikáciám na pozadí neefektívny, mali by ste vyskúšať aplikáciu Loopr. Tá vám k aplikáciám umožní pristúpiť rýchlejšie a jednoduchšie ako doteraz. Presvedčí vás o tom aj priložené video.

Loopr umožňuje otvoriť naposledy spustené aplikácie pomocou gesta z boku displeja. Je len na vás, kde a akú veľkú efektívnu oblasť gesta si nastavíte, pričom v aplikácii nájdete niekoľko ďalších nastavení pre farbu pozadia, efekt spustenia, či ďalšie maličkosti, ktoré vám umožnia aplikáciu prispôsobiť podľa vašich predstáv. Zaujímavým je aj tlačidlo “+”, pomocou ktorého môžete pristupovať k ďalším aplikáciám v pozadí. Viac sa o aplikácii dozviete na jej vlastnom vlákne fóra XDA Developers. Loopr si môžete stiahnuť bezplatne pomocou nášho odkazu nižšie.

loopr-1

2.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+