MojAndroid

Aplikácia denníka SME dostala novú aktualizáciu, ktorá vylepšuje celkový používateľský zážitok. Vo verzii 2.0 prináša prepracovaný dizajn, ale aj niekoľko ďalších noviniek.

SME_sk_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play SME_sk_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play2

Najväčšou zmenou, ktorú postrehnete ihneď po otvorení je zmena dizajnu a celkové preusporiadanie aplikácie. Táto je teraz modernejšia a na pohľad príťažlivejšia. Menu s kategóriami článkov, sekciami, či najnovšími a najčítanejšími článkami sa presunulo na ľavý okraj. Aktivujete ho jednoduchým gestom – posunom prsta zľava doprava. Medzi článkami sa dá teraz presúvať rovnakým gestom, platí však aj v opačnom smere. Do aplikácie boli navyše po prvýkrát zaradené aj blogy. Medzi novinkami nájdete tiež vylepšenú fotogalériu, možnosť čítať články na šírku, odstránená bola aj väčšina chýb v článkoch, ktoré bránili prezeraniu na mobiloch. Pre niektorých je nevítanou zmenou obmedzenie prístupu k článkom z Piana. Na rozdiel od predchádzajúcich verzií budete na ich zobrazenie potrebovať už prihlasovacie údaje aktívneho konta.

SME_sk_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play4 SME_sk_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play5

Celkovo hodnotím aktualizáciu na verziu 2.0 za výbornú, vývojári však musia ešte popracovať na opravách niektorých chýb. Niektorým používateľom údajne aplikácia zamŕza a chýba napríklad aj možnosť zmeniť veľkosť písma. Táto by sa však mala údajne vrátiť už v najbližšej aktualizácii.

Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

19.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+