MojAndroid

Hoci je navigácia Waze pod krídlami Googlu, neprestáva s aktualizáciou svojich mobilných klientov a v najnovšej aktualizácii prináša niekoľko hodnotných zmien. Prvou z nich je nové grafické menu, ktoré odteraz ponúka jednoduchší prístup k základným funkciám navigácie. To vám umožní nielen rýchlejšie sa pohybovať v jednotlivých úrovniach aplikácie, ale aj jednoduchšie ovládať vaše zariadenie počas jazdy.

Novinkou je tiež rýchlejšie vyhľadávanie priamo v navigácii, ktoré automaticky dopĺňa názvy ulíc a bodov záujmu. Odteraz tak ulicu nielenže rýchlejšie nájdete, ale môžete nájsť aj adresy, ktorých celé znenie si nepamätáte. Za túto novinku môžeme ďakovať systému Google Search. Medzi ďalšie novinky patria nové ikony na mape, jednoduchšie nastavenie cieľového bodu a samozrejmosťou je aj oprava ďalších menších chýb a nedostatkov. Ak ste aktualizáciu ešte neobdržali, navštívte Obchod Play pomocou nášho odkazu nižšie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: WazeBlog

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
12.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+