MojAndroid

Čoskoro tu máme Vianoce a množstvo ľudí stále premýšľa nad vhodným darčekom pre svojich blízkych. Patríte medzi nich? Ak áno, máme pre vás jeden tip. Čo tak upustiť od klasického svetra alebo ponožiek a namiesto nich kúpiť obal pre smartfón, ktorý ho ochráni a dotvorí tú pravú atmosféru kdekoľvek budete?

 obal VND-CLE-SAI9500-TRD

Obaly VanD Flashing LED Case fungujú na princípe akýchsi optických vlákien, ktoré sú vložené do priehľadných plastových obalov. Samsung Galaxy S IV využíva svetlo zo vstavaného blesku, čím vytvorí rôzne obrázky, či vzory.

Azda jediným problémom by mohla byť krátka životnosť batérie. Niet sa čomu čudovať, pri zapnutom blesku sa výdrž zariadenia môže výrazne znížiť. Náplasťou na to by mohla byť primeraná cena obalu, a síce 20$, čo činí 14,64 €. Na výber máte až z piatich farebných variantov a možností vzoru. Obal je možné zakúpiť TU, žiaľ zatiaľ sa nedá odoslať na Slovensko.

Zdroj: icella.com

7.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+