MojAndroid

Aj tento rok sme pre začínajúcich vývojárov pripravili prednášky, ktoré sa konali na univerzitách v Žiline a Bratislave. Ako vytvoriť úspešnú aplikáciu a zarobiť, ste sa mohli osobne dozvedieť priamo z rozprávania skúsených developerov, ktorí sa podelili o svoje osobné skúsenosti. Zapojiť ste sa mohli aj do diskusie na aktuálne trendy a problémy vo vývoji aplikácií.

Android Code 2013

Na stretnutí Android Code ste si mohli vypočuť  odporúčania Martina Adamka o tom, ako byť úspešný na obchode play, Michala Pavláseka a jeho prednášku s tipmi pre developerov, rozprávanie Richarda Mihaloviča o praxi na (ne)zarábaní na Android aplikáciach, ale aj Michala Čerňanského z Viama, ktorý vysvetľoval ako na tejto službe zarobiť aj na Android aplikáciach. Všetky prednášky sme natáčali, takže ak ste ich z nejakého dôvodu premeškali, alebo si len chcete znova pozrieť niečo čo vás zaujalo, tu sú.

PREDNÁŠKY

Prednášky si môžete pozrieť aj v textovej podobe na prezentáciách, ktoré ste mohli vidieť aj na akcii Android Code 2013.

VIDEÁ

FOTOGALÉRIA

6.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+