MojAndroid

Spoločnosť Sygic vám dnes pri príležitosti dňa Black Friday dá zľavu 50% na väčšinu zo svojich produktov. V zľave si tak môžete zakúpiť navigácie pre svoje Android smartfóny a tablety, ktoré svojim spracovaním patria jednoznačne medzi najlepšie vo svete. Navigácie určené pre Európu, Severnú Ameriku, Brazíliu a ďalšie krajiny nájdete iba za polovičné ceny priamo na stránke www.sygic.com. V cene navigácie samozrejme získate všetky mapy zakúpenej oblasti, ktoré si dodatočne stiahnete do svojho Android zariadenia.

BF

Oficiálne vyjadrenie spoločnosti k zľavám znie: „Sygic nepozná hranice medzi krajinami, preto sme sa aj my rozhodli pridať sa k nákupnej horúčke a ponúknuť po prvýkrát 50 % zľavu na najpopulárnejšie balíky, Sygic GPS Navigation Europe a North America pre operačné systémy iOS a Android,“ povedal Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

Za tip na zľavu ďakujeme nášmu čitateľovi Robovi B. 

29.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+