MojAndroid

Aktualizované 5.12.2013 (pôvodný článok z 29.11.2013) – zdá sa, že aktualizácie pre Samsung Galaxy S III bola znova spustená až dnes. Zatiaľ je dostupná len v niektorých krajinách, postupne sa však mala dostať aj na Slovensko.

Po uvoľnení aktualizácie, ktorá obsahovala mnohé chyby a nedostatky, dnes spoločnosť Samsung vypustila novú aktualizáciu pre zariadenia Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy S4. Balík prináša nový Android vo verzii 4.3 Jelly Bean, pričom by systém mal byť už v poriadku a nemala by sa v ňom nachádzať žiadna chyba. Aktualizácia sa postupne šíri Európou a na vašom zariadení si ju môžete skontrolovať v Nastavenie > Informácie o zariadení > Aktualizácia systému, prípadne priamo v programe Samsung Kies.

SGS4

Okrem novej verzie systému prináša aktualizácia aj podporu pre hodinky Galaxy Gear a systém Knox (iba v prípade Galaxy S4), pričom je dostupných aj niekoľko nových systémových aktualizácií. Ak ste si na svoje zariadenie nainštalovali predošlú aktualizáciu s Androidom 4.3, mali by ste zariadenie pripojiť k programu Kies, ktorý vám ponúkne novú verziu systému bez chýb.

Zdroj: GSMArena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
29.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+