MojAndroid

Fotografovanie sa s rozšírením smartfónov stalo už takmer bežnou súčasťou nášho života. Nie je totižto nič jednoduchšie, ako vytiahnuť mobilný telefón a to čo vás zaujme odfotiť. Čo však ďalej? Svoje fotografie si môžete ponechať uložené v telefóne, zdieľať ich na sociálnych sieťach s priateľmi alebo si ich dať vytlačiť. Práve posledná možnosť  je pre používateľov veľmi zaujímava, k dispozícii sú dokonca aj služby, ktoré vám obľúbené snímky vytlačia a pošlú – napríklad nami nedávno testovaný Printic. Jedna spoločnosť vo Veľkej Británii však poňala tlačenie v úplne inom duchu. Ako podklad na tlačenie totižto nepoužíva klasický fotopapier, ale sladké cukríky marshmallows.

Edible-Instagram-Pics (3)

Spoločnosť s názvom Boomf je zameraná na tlačenie fotografií z vášho Instagramu. Tie je možné nechať vytlačiť na cukríky marshmallows priamo z vášho telefónu alebo z webového prostredia. Aplikácia Boomf je žiaľ zatiaľ kompatibilná len s iOS, no s celosvetovým rozšírením služby, ktoré sa ma udiať už v najbližšom období, by sme sa mohli dočkať aj verzie určenej pre Android. Ak sa rozhodnete pre originálne marshmallows, tak spoločnosť prijíma objednávky v minimálnom objeme deviatich cukríkov. Tieto sú zabalené v pekne krabičke a stoja 12 libier. Kvalita výtlačkov je podľa spoločnosti “celkom dobrá“. Vzhľadom na to, že takýto produkt krátko po otvorení s veľkou pravdepodobnosťou skončí v bruchu, by však ani horšia kvalita nemala byť problémom. Však posúďte sami.

Zdroj: phonearena

26.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+