MojAndroid

Vývojári zo Supercell, ktorí majú na konte známy titul akým je Clash of Clans, uviedli nový – Hay day. Ide o jednu z hier, ktorá je simuláciou vašej farmy. Hay Day ponúka verný simulátor na štýl Harvest Moon, alebo FarmVille. Tvorba farming hier je jednou z víťazných stratégií ako prilákať používateľov ako osy na med. Supercell sa preto rozhodli túto veľmi populárnu hru na iOS priniesť aj na Android platformu. Hra je momentálne zadarmo.

HayDay-6

Hay Day nie je vôbec zložitá. Hráči sa tu starajú o farmu, na ktorej rastú bežné rastliny, popri ktorých sa starajú o rozkošné zvieratá. Môžu predávať to čo vyprodukujú, rybárčiť, piecť dobroty, obchodovať s priateľmi a šíriť slovo o produktoch pomocou vlastnej reklamy. Hra je svojím mixom návyková, tiež je free-to-play a ľahko vás naučí ako ťažiť vlastne tony surovín.

 HayDay-1 HayDay-2 HayDay-3

Hoci je Hay Day dostupná bezplatne, ani táto hra sa nevyhla mikro-transakciám. Našťastie, ak o ne nemáte záujem, tak v hre si môžete nastaviť, aby vás neotravovali. Na záver by som vám len chcel popriať, aby ste si túto hru užili a komentovali, čo sa vám na nej páči, resp. nepáči.

HayDay-4 HayDay-5

Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma

23.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+