MojAndroid

Do našej redakcie sme na test získali exkluzívne novú Android aplikáciu slovenskej sociálnej siete Pokec.sk, ktorá je od dnes dostupná bezplatne v Obchode Play. Ešte v predstihu sme tak aplikáciu dôkladne otestovali a prinášame vám naše dojmy z novinky, ktorá je určená širokej škále používateľov najväčšieho portálu svojho druhu na Slovensku.

Pokec.sk-01 Pokec.sk-02

Aplikácia Pokec.sk prináša jednoduché a intuitívne prostredie vytvorené v modernom štýle, pričom sú dostupné niekoľké zaujímavé funkcie, ktoré máte ihneď poruke. Hlavným prvkom aplikácie je kontextové menu, ktoré vyvoláte tlačidlom Pokec v ľavom hornom rohu. Medzi jeho možnosťami sa nachádzajú položky Môj pokec, Moji priatelia, Moje fotky, Rýchla pošta, Kto sa o mňa zaujíma, Používatelia, Nastavenia (pomocou ikony pri vašom mene) Odhlásiť, ktorého význam netreba bližšie špecifikovať. Položka Kto sa o mňa zaujíma je dostupná len s platným Pluskom, čo je nadštandardná služba, ktorú si môžete zakúpiť cez SMS pomocou odkazu v aplikácii. Jej cena je 3€ za 30 dní a 1,6€ za 13 dní.

Za povšimnutie stojí aj ikona papierového lietadielka v pravom hornom rohu, čo je skratka pre prístup do Rýchlej pošty, odkiaľ môžete komunikovať s vašimi priateľmi a známymi. Menu s Rýchlou poštou je rozdelené na karty Rozhovory Archív, pričom druhá karta Archív sa užívateľovi sprístupní rovnako po zaplatení balíka Plusko. V nastaveniach má používateľ možnosť nastaviť si PIN pre prístup do aplikácie pri jej otvorení a nachádzajú sa tu aj možnosti pre upozornenia, kontakty pre používateľskú podporu a informácie o aplikácii.

Celkovo bola aplikácia Pokec.sk počas celého testovania svižná a bezproblémová, pričom obzvlášť chválime autorov za jej pekné a funkčné spracovanie. Aplikáciu odporúčame naozaj všetkým používateľom sociálnej siete Pokec, ktorí si ju môžu bez väčších problémov užiť vďaka nenáročnosti aj na menej výkonných zariadeniach. Do svojho Android zariadenia si môžete tento titul stiahnuť pomocou odkazu nižšie, prípadne priamo cez Obchod Play vo vašom smartfóne či tablete.

Verzia: 3.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Plusy:

  • pekné grafické spracovanie
  • funkčné prostredie
  • možnosť uzamknutia PIN kódom

Mínusy:

  • nemožnosť prispievať na nástenky v miestnostiach
  • chýba widget
  • nemožnosť pristupovať k správam (iba k RP)
19.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+