MojAndroid

Portál MojAndroid.sk v spolupráci s partnermi organizuje ďalší ročník súťaže Android Code 2013. Vývojári a firmy majú možnosť prihlásiť svoje aplikácie, odborná porota vyberie tie najlepšie a vyhodnotí aplikácie roka pre Android. V rámci pomoci a propagácie spolupracujeme aj s vysokými školami. Tento rok máme pripravené dve stretnutia v Žiline a Bratislave. Téma prednášok je “Ako vytvoriť úspešnú aplikáciu a zarobiť”, na ktorých budú  mať vývojári možnosť zapojiť sa do diskusie na aktuálne trendy a problémy vo vývoji aplikácií. Čaká vás zaujímavý program a možnosť prísť si vypočuť inšpiratívne prednášky priamo od slovenských vývojárov. Stretnutia sa uskutočnia budúci týždeň v utorok (FRI ZA) a stredu (FIIT STU).

Android-Code-2013-prednasky-promo

Termíny a prihlasovanie

Ak máte záujem zúčastniť sa prednášky pre Android developerov od developerov, prihláste sa do formulára.

Program Bratislava:

17,00 – 18,00 Tipy pre developerov – aké nástoje na programovanie používam / Michal Pavlásek

18,00 – 18,30 Ako zarábať s Android aplikáciou cez Viamo / Michal Čerňanský

18,30 – 19,00 Ako (ne)zarábať na Android aplikáciach v praxi / Richard Mihalovič

19,00 – 19,15 Súťaž Android Code 2013 / Michal Chabada

19,15 – neformálne presun na pizzu&pivo v meste :-)

Chceš sa podeliť so svojimi skúsenosťami? Môžeš

Výborná správa je aj to, že môžeš byť súčasťou programu. Ak máš zaujímavú tému alebo oblasť, s ktorou by si sa chcel podeliť s ostatnými vývojármi, napíš nám a môžeľ prísť prezentovať aj ty. Kontaktný email je michal[zavináč]MojAndroid[bodka]sk

Vstup na prednášky je zadarmo. Tešíme sa na vašu účasť.

Poznámka: Registrácia je nezáväzná, ale potrebná. Slúži pre potreby organizátorov na zistenie záujmu zo strany študentov a developerov.

19.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+