MojAndroid

Dnes sa v Obchode Play objavili aktualizácie dvoch populárnych alternatívnych klávesníc SwiftKey a Swype. O novinkách v týchto tituloch sme sa rozhodli informovať v jednom článku, tak sa usaďte a prečítajte si, čo tieto prepracované klávesnice pre vaše Android zariadenia prinášajú v nových verziách.

swiftkey-4.3

Klávesnica SwiftKey dnes prišla do Obchodu Play vo verzii 4.3, ktorá z veľkej časti mení viaceré vlastnosti a funkcie tejto klávesnice, pričom je na niektorých trhoch aplikácia aj v (dočasnej) 50% zľave. U nás ju bohužiaľ kúpite len za plnú cenu 3,99€. Nová verzia spája klávesnice pre tablety aj smartfóny do jednej verzie, pričom sa rozloženie klávesnice automaticky prispôsobí vášmu rozlíšeniu. Tri klávesnicové rozloženia – full, thumb a compact vám umožnia používať aplikáciu na rôzne účely, pričom si klávesnicu môžete na displej umiestniť na miesto, kde potrebujete a kde vám to vyhovuje. Viac vám o novej verzii alternatívnej klávesnice SwiftKey napovie nižšie priložené video.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Aktualizácie sa dnes dočkala aj ďalšia zaujímavá alternatívna klávesnica Swype. Tá medzi prvými na svete prišla s písaním tzv. swipovaním, po slovensky písanie ťahom a dnes táto aplikácia prináša v najnovšej verzii zrejme najviac možností úprav spomedzi všetkých alternatívnych klávesníc, pričom sa autori zamerali aj na personalizáciu celého prostredia. Zmeniť si odteraz môžete nielen rozloženie klávesnice, ale aj jej tvar, štýl písania alebo verziu (pre smartfóny a tablety) a Swype v najnovšej verzii ponúka aj podporu dvojjazyčného písania. Okrem klasického zadávania znakov ponúka táto klávesnica tiež možnosť pre zadávanie textu ťahom alebo písanie s veľkým dôrazom na predikciu, takže si svoj štýl písania vo Swype nájde naozaj každý. Viac informácií vám ponúkne video nižšie, Swype 1.6.2 si následne môžete stiahnuť pomocou nášho odkazu do Obchodu Play za cenu 2,95€.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 1,09 €
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 1,09 €

Zdroj: AndroidGuys, AndroidAuthority

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
6.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+