MojAndroid

Aj Slovensko bude mať svoje najväčšie IT podujatie. V novembri prichádza BITE, ktorý návštevníkom prinesie dva dni plné zážitkov, počítačových hier, zábavy, odborných prednášok, najnovších produktov a technológií. To všetko pod jednou strechou a pod záštitou silných značiek.

BITE spája tri silné značky: Notebook EXPO by PC REVUE, NextGen EXPO by SECTOR a TechDays by Microsoft. Návštevníkom tak ponúka možnosť širokospektrálnej zábavy. Okrem najnovších notebookov, ultrabookov, tabletov, smartfónov, mobilných zariadení, spotrebnej elektroniky, herných konzol a iných IT produktov budú v rámci dvojdňovej výstavy prebiehať zaujímavé prednášky aj so zahraničnou účasťou. Špecialitou bude nadupaná gamerská zóna, kde si naozaj príde na svoje každý, kto má rád hry a virtuálny svet.

bite

BITE však prinesie množstvo ďalších nezabudnuteľných zážitkov. Počas celej výstavy bude niekoľko slovenských premiér produktov, niektoré z nich boli nedávno prezentované aj na výstave IFA v Berlíne. Pripravené je aj množstvo sprievodných aktivít, workshopov a súťaží o hodnotné ceny.

Na výstave BITE sa budete môcť stretnúť a porozprávať aj s redaktormi magazínu PC REVUE, ktorí budú počas celej výstavy k dispozícii návštevníkom v poradenskej sekcii. Radi zadarmo poskytnú odbornú pomoc, cenné rady a pomôžu návštevníkom vyriešiť technologické problémy s počítačmi a softvérom.

 „Svet informačných technológií je najmä pre ľudí. Informačné technológie nie sú iba pre špecialistov, ale dokážu spríjemniť život každému z nás. Aj vďaka úzkej komunikácii s našimi čitateľmi vieme, že osobne a naživo prinášať IT technológie medzi ľudí je správna cesta, ako môžeme technológie priblížiť širokej verejnosti. Preto sme radi, že práve PC REVUE stojí pri zrode výstavy BITE, ktorá bude určite jednou z najväčších IT udalostí na Slovensku. Množstvo skúseností a podnetov, ktoré sme nazbierali počas Notebook EXPO sa budeme snažiť zúročiť práve na BITE. Spojenie s ďalšími silnými značkami ako TechDays a NextGen EXPO garantuje naozaj kvalitné podujatie plné zážitkov,“ uviedol Ondrej Macko, šéfredaktor PC REVUE.

Návštevníci BITEu sa môžu tešiť na výnimočné predvianočné akcie a ceny, ktoré ponúknu mnohí výrobcovia a predajcovia.

Samotnej akcii v Bratislave budú predchádzať dve upútavkové akcie v Košiciach a Žiline v termínoch 12. a 14. novembra. Na tieto akcie je vstup zadarmo a návštevníci tam budú môcť vidieť malú ochutnávku toho, čo bude na BITE v Bratislave a budú mať možnosť vyhrať lístky na samotné podujatie BITE. Do Košíc a Žiliny pricestuje aj tím redaktorov PC REVUE spolu so šéfredaktorom Ondrejom Mackom, ktorí sa veľmi radi porozprávajú s návštevníkmi, radi im poradia pri výbere zariadení alebo s problémami, ktoré sa vyskytujú pri používaní IT produktov.

Pre deti bude pripravený detský kútik s veľkým množstvom rôznorodej zábavy. Deti budú po celý čas pod odborným dohľadom a vy sa budete môcť nerušene venovať zaujímavostiam na výstave. Pripravená je aj relaxačná zóna, množstvo súťaží a sprievodných aktivít.

Okrem toho na účastníkov čaká bohatý sprievodný program. Výstava je spojená s prednáškami o novinkách, nových technológiách použitých v prenosných počítačoch, bezpečnosti, mobilnej komunikácii či iných populárnych témach.

BITE sa koná už 22. – 23. novembra 2013 v INCHEBA EXPO v Bratislave. 

Vstupné:

Lístky budú dostupné v predpredaji cez Ticketportal.sk.

V predpredajiNa mieste
1-dňový lístok5€8€
2-dňový lístok9€12€

Partneri:

Tera BITE partner – MICROSOFT

Giga BITE partner – ESET, HP, INTEL

Mega BITE partner – DELL, NOKIA, SAMSUNG

Portál MojAndroid.sk je mediálny partner akcie BITE.

28.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+