MojAndroid

Do pretekov o priazeň zákazníkov so záujmom o kúpu vlastných inteligentných hodiniek sa zapája aj Adidas. Spoločnosť predstavila nový produkt s názvom miCoach SMART RUN. Ide o hodinky poháňané operačným systémom Android vo verzii 4.1.1 Jelly Bean. Svojimi funkciami sú určené najmä pre športovcov, ktorí budú s ich pomocou môcť merať srdečný pulz, ubehnutú vzdialenosť alebo počúvať obľúbenú hudbu. K dispozícii je ak akcelerometer, vďaka ktorému je možné zaznamenať počet prejdených krokov.

H10150_Key_Product_SMART_RUN_Hero_crop_125_SML

Vnútorná pamäť má veľkosť 4GB z ktorej 3 GB je možné použiť pre uloženie hudobných skladieb. Tie sa dajú prehrávať aj bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth. V slúchadlách vám samozrejme môžu znieť aj povely osobného trénera miCoach. Displej je kapacitný, má uhlopriečku 1,45 palca a rozlíšenie 184 x 184 pixelov. Batéria s kapacitou 410 mAh sľubuje maximálnu výdrž na úrovni dvoch týždňov pri použití tzv. Casual módu, kedy SMART RUN fungujú len ako hodinky. V maratónskom móde, budú dáta zaznamenávané každých 5 sekúnd a vydržia v prevádzke 8 hodín. Tréningový mód sľubuje výdrž 4 hodiny a logovanie údajov každú sekundu. Plné nabitie trvá 4 hodiny.

SS14_Run_PR_Social_Supernova_04

SMART RUN hodinky od Adidasu integrujú aj GPS, takže pre monitorovanie vašej činnosti sú úplne ideálne a najmä samostatné. Fungovať budú na nich Adidas aplikácie určené pre Android, ako napríklad miCoach, ktorý vám pre čo najefektívnejšie cvičenie povie, či mate zrýchliť alebo spomaliť. Navyše, všetky údaje z hodiniek sa prostredníctvom integrovaného WiFi synchronizujú s webom, takže ich máte vždy a všade po ruke s prehľadnými grafmi a štatistikami aj za dlhšie obdobie.  Priamo na displeji sa môžu tiež zobrazovať názorné animácie, ktoré vás budú sprevádzať cvičením.

miCoach SMART RUN sa začnú predávať od 1. novembra. Cena je však trochu vysoká a pohybuje sa na úrovni 399$.

17.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+