MojAndroid

Marvel, americká spoločnosť známa pre populárne komiksy si uvedomuje potenciál mobilných aplikácii a preto sa snaží priniesť známych hrdinov aj do našich smartfónov a tabletov. Na newyorskej akcii Comic Convention oznámila ďalšie dva herné tituly Marvel Run Jump Smash!Marvel: Avengers Alliance, ktoré sa dostanú do obchodu Google Play už čoskoro.

marvel-run-jump-smash Android hry

Hra Marvel: Avengers Alliance je ťahová sociálna hra známa najmä z Facebooku alebo konkurenčnej platformy iOS, ktorá čoskoro získa aktualizáciu s postavami z pripravovaného pokračovania filmu Thor. Čo je však zaujímavejšie, v budúcom mesiaci sa dostane aj do našich Android zariadení. Ďalším titulom je relatívne nový Marvel Run Jump Smash!. V tomto prípade sa jedná o ďalší endless runner z bočného pohľadu, kde opäť nájdeme všetky známe postavy vrátane Iron Mana, Hulka a iných. Marvel: Avengers Alliance sa dostane do obchodu Google Play 21. novembra a druhá novinka Marvel Run Jump Smash! by sa mala objaviť v podobnom čase.

http://youtu.be/6DYRcLIeoEs

Zdroj: androidcommunity

15.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+