MojAndroid

Navigácia Waze patrí medzi najpopulárnejšie zadarmo dostupné navigácie na svete. Predstavuje komunitu viac ako 40 miliónov vodičov, ktorí navzájom zdieľajú informácie o dopravnej situácií. O to viac sa stala populárnou po akvizícii spoločnosťou Google. Spolupráca oboch spoločností priniesla prvé ovocie už koncom augusta.

Náš tip
Google Mapy už zobrazujú dopravné informácie z Waze

waze

Používateľov Waze určite poteší aj správa o tom, že oficiálny web navigácie bol konečne lokalizovaný aj do slovenského jazyka. Na webe sa tak rýchlejšie a jednoduchšie zorientujú aj jazykovo menej zdatní používatelia. Môžu zistiť základné informácie o Waze, ako aj pozrieť aktuálnu LIVE mapu Slovenska. Žiaľ, blog, podpora a najčastejšie kladené otázky ostávajú len v angličtine.

Zdroj: Waze

11.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+