MojAndroid

O aktualizácii HTC Sense na verziu 5.5 sme v minulosti počuli v súvislosti so zmenou dizajnu prostredia. Najnovšie informácie tieto tvrdenia vyvracajú a dávajú nám predstavu, čo môžeme od novej verzie očakávať. Na blogu ROM Android Revolution sa totižto objavili screenshoty, ktoré údajne pochádzajú z ďalšej verzie nadstavby od HTC. Najvýznamnejšie zmeny sa týkajú funkcie HTC Blinkfeed, ktorá by sa mala po aktualizácii dať jednoducho vypnúť prostredníctvom tlačidla v nastaveniach kariet. Novinkou sú aj ďalšie kategórie alebo záložka pre vlastné témy.

htc-sense-55

Aplikácia fotoaparátu ponúkne dve nové funkcie – “Panorama+” a “Dual Capture”. V tomto momente nie je úplne jasné, aké zmeny prinesie odlišná panoráma. Z názvu druhej funkcie je však možné usúdiť, že funkcia umožní snímať naraz z oboch snímačov smartfónu podobne, ako ponúka Samsung. V notifikačnom paneli je dostupné nové tlačidlo “Do Not Disturb”, teda Nerušiť. Taktiež bude prítomná aj možnosť usporiadať ostatné tlačidlá v rýchlych nastaveniach. HTC vraj pracuje na aktualizácii už niekoľko mesiacov, no nie je známe, kedy by sa mala objaviť na stiahnutie pre majiteľov HTC zariadení.

Zdroj: androidcentral 

8.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+