MojAndroid

Samsung odhalil počas včerajšej tlačovej konferencie Samsung UNPACKED Episode 2, tri novinky s operačným systémom Android a to Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1 a inteligentné hodinky Galaxy Gear. Výrobca však prezradil aj zaujímavú informáciu, ktorá je smerovaná všetkým majiteľom smartfónov Galaxy S3 a Galaxy S4. Tie totižto získajú aktualizáciu na najnovší Android 4.3 Jelly Bean v mesiaci október.

Android 4.3

Táto správa nám dáva jasnú predstavu o príchode aktualizácie na spomenuté zariadenia, no pre používateľov to znamená ďalší mesiac čakania. Pre mnohých bude tiež znepokojivé, že nepadli žiadne slová o Galaxy Note 2, ktorý aktualizáciu zatiaľ pravdepodobne nezíska. Nová verzia systému prinesie zariadeniam podporu pre OpenGL 3.0, Bluetooth 4.0 LE alebo optimalizovaný výkon zariadení. Ak ste sledovali predstavenie hodiniek Galaxy Gear, tak iste viete, že aktualizácia pridá aj ich podporu pre Galaxy S3 a Galaxy S4.

Zdroj: sammobile

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+