MojAndroid

Len pred pár dňami sme vás informovali o tom, že by ďalšie Nexus zariadenie mohla vyrobiť spoločnosť Motorola, neskôr sa však objavili špekulácie, ktoré tvrdili, že Nexus zas vyrobí LG. Novšie informácie sa zdajú byť pravdepodobnejšie, čo potvrdzujú aj páni zo serveru Tinhte.vnktorí predpovedali aj špecifikácie Motoroly Moto X dávno pred ich konkurenciou. Podľa najnovších správ však Nexus 5 nebude obsahovať Snapdragon 600, ako sa očakávalo, ale jeho výkonnejšiu dvojičku Snapdragon 800, čo je momentálne jeden z najsilnejších procesorov na trhu. Nexusu 5 sa však dočkáme zrejme až na konci roka.

LG-Nexus-4-add2

Najnovšie informácie o pripravovanom zariadení Nexus 5 napovedajú, že ponúkne procesor Snapdragon 800. Okrem toho je však tiež známe, že by zariadenie malo ponúknuť sklenený zadný kryt, ako tomu bolo pri Nexuse 4. Myšlienka, že ďalší Nexus smartfón bude vychádzať z modelu LG G2 je tiež pravdepodobná, avšak Nexus 5 by mal ponúknuť výkon na rovnakej úrovni. Namiesto netradičných tlačidiel v zadnom kryte LG G2 však Nexus ponesie ovládacie prvky pod displejom alebo priamo na ňom (softvérové tlačidlá). Ďalšie špekulácie hovoria tiež o tom, že LG v Nexuse 5 umiestni veľmi kvalitný fotoaparát, ktorý bude špičkou a bude konkurovať aj fotoaparátom v top modeloch rôznych výrobcov. Povráva sa tiež, že by sme sa na sklonku roka mohli dočkať dvoch Nexus zariadení, pričom by druhé mala vyrobiť Motorola a malo by ísť o pokračovateľa Nexusu 4. Uvidíme teda, čo si pre nás Google a jeho partneri ku koncu roka pripravia a vôbec by sme sa nebránili napríklad ani novému 10-palcovému tabletu. Čo vy na to?

Zdroj: Phandroid

17.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+