MojAndroid

Namiesto špekulácií o dohadoch hovoria najnovšie správy o Nexuse 7 2.generácie o tom, kedy by toto zariadenie malo prísť na police obchodov. Najnovší tablet spoločnosti Google by mal ku svojím zákazníkom prísť už ku koncu tohto mesiaca, konkrétne 31. júla za cenu, o ktorej sme vás už informovali. Aspoň tak to tvrdí zahraničný obchod Staples.

nexus7-staples-540x288

Prvotné špekulácie hovorili o dátume 24. júla, avšak na tento deň pripadá najbližšie tlačové stretnutie spoločnosti Google, kde by tento tablet mohol byť predstavený. Ďalší najbližší dátum z prognóz, 31. júl, teda môže byť považovaný za začiatok predaja nového Google tabletu Nexus 7, ktorý opäť vyrobí Asus.

7-19-2013nexus7productinfo2

Okrem dátumu predstavenia sa čoraz častejšie potvrdzujú aj parametre tabletu Nexus 7, ktorý by mal v novej generácii priniesť Android 4.3, 4-jadrový procesor s taktom 1,5 Ghz, 32 alebo 16 GB vnútornej pamäte, 1,2 Mpix a 5 Mpix fotoaparáty a spomína sa aj 2 alebo 4 GB operačná pamäť. Okrem toho by tablet mal disponovať aj FullHD výstupom SlimPort na video a bezdrôtovým nabíjaním. Prednedávnom unikli aj fotografie a video s novým Nexus 7 tabletom, pričom by mohlo ísť o konečnú vzorku zariadenia. Uvidíme, čo si pre nás Google v skutočnosti pripravil a už teraz sa tešíme na predstavenie nového tabletu Nexus 7, ktorého prvú generáciu s radosťou využíva celá naša redakcia.

Zdroj: Engadget

20.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+