MojAndroid

O Nexuse 7 vieme už takmer všetko. Poznáme jeho základne parametre a dokonca aj to s akou verziou Androidu by mohol pracovať. Neznámou stále zostáva dátum predstavenia, ktorý sa neustále odsúva a zatiaľ žiadny z predchádzajúcich dohadov sa neukázal ako pravdivý. Najnovšie správy v tomto smere pochádzajú z taiwanskej stránky Economic Daily, ktorá tvrdí, že Google druhú generáciu Nexusu 7 predstaví do konca tohto mesiaca. O rovnakom čase informoval aj portál Digitimes koncom mája.

Nexus-7-fetured-LARGE-635x252

Novinka má oproti predchádzajúcemu modelu ponúknuť niekoľko podstatných vylepšení. Sú nimi najmä lepší displej s Full HD rozlíšením, výkonnejší procesor Snapdragon S4 Pro, 2GB RAM a tiež 5 Mpix fotoaparát na zadnej strane. Android by sa tu mal nachádzať vo verzii 4.3 Jelly Bean. Cena zariadenia sa odhaduje na 230 amerických dolárov.

Náš tip
Dočítajte sa všetko o Nexuse 7 2 v našich článkoch

Zdroj: phandroid

12.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+