MojAndroid

Ak sa pohybujete na internete medzi viacerými technologickými zdrojmi, tak ste určite postrehli prípad Kima Dotcoma, ktorý bol majiteľom teraz už bývalého serveru Megaupload. Kim sa ani po nútenom odstavení stránky Megaupload svojej práce nevzdal a predstavil nové cloudové úložisko Mega. To ponúka aj aplikáciu pre Android zariadenia, ktorá vám umožní uložiť si na webe až 50 GB vašich súborov zadarmo.

mega

Cloudové úložisko Mega vám okrem bezplatného 50 GB úložiska ponúka aj niekoľko veľmi zaujímavých funkcií. Priamo cez Android aplikáciu si môžete na svoj cloud účet uložiť akýkoľvek súbor, pričom aplikácia podporuje aj pokročilé nastavenia pre automatické synchronizovanie vami určeného priečinka, či napríklad synchronizáciu len pri pripojení na Wi-Fi alebo pri nabíjaní vášho smartfónu, či tabletu. Prostredie aplikácie je veľmi prehľadné a ponúka menu v angličtine.

Hoci nie je aplikácia preložená do slovenčiny, pohyb v nej je veľmi intuitívny a pre každého určite bezproblémový. Android aplikácia Mega je dostupná pre Android 2.3 a vyššie bezplatne na Google Play Store, pre stiahnutie tejto aplikácie kliknite na náš widget nižšie. Mega je skvelým doplnkom alebo náhradou za aplikáciu Dropbox alebo Box.com a každý fanúšik cloudu si určite príde na svoje. Po nainštalovaní nám dajte vedieť, ako sa vám aplikácia páči a čo považujete za jej najväčšie plus.

6.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+