MojAndroid

Spoločnosť HTC predstavila na Taiwane nový Butterfly S s 5 palcovým Full HD displejom. Novinka oproti predchádzajúcemu modelu Butterfly, prináša niekoľko vylepšení vrátane výkonnejšieho procesora, ultrapixlového fotoaparátu a tiež veľkej batérie.

htc butterfly S

HTC Butterfly S je poháňaný štvrojadrovým procesorom Snapdragon 600, ktorý je však na rozdiel od HTC One taktovaný až na 1,9 GHz. Disponuje tiež 2GB RAM, 16GB vnútornou pamäťou rozšíriteľnou prostredníctvom micro SD a Ultrapixlovým fotoaparátom s funkciou HTC Zoe. Nechýbajú ani predné stereoreproduktory BoomSound. Novinka určite poteší prítomnosťou batérie s kapacitou 3200 mAh, ktorá sa však podpísala na väčšej hrúbke (10,6 mm) a hmotnosti zariadenia (160g). Verzia operačného systému Android je zatiaľ neznáma, bude však obsahovať používateľskú nadstavbu Sense 5.0 so všetkými jej vylepšeniami.

HTC Butterfly S sa má začať na Taiwane predávať v júli za 766$. Či sa tento alebo jemu podobný model dostane aj do Európy ostáva zatiaľ veľkou neznámou.

Zdroj: engadget

19.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+