MojAndroid

Spoločnosť HTC možno už čoskoro doplní portfólio svojich zariadení o nový smartfón. Malo by ísť o 5 alebo viac palcovú verziu HTC One, vybavenú rovnakým hardvérom ako vlajková loď. Podľa zdroja tejto informácie, je predstavenie takéhoto smartfónu už blízko a udeje sa pravdepodobne niekedy začiatkom leta.

HTC One_2
Na obrázku HTC One

Taiwanský výrobca by tak mohol zaujať ďalšiu potencionálnu skupinu zákazníkov, ktorá sa zaujíma o zariadenia s väčšou uhlopriečkou displeja. O HTC One je pomerne veľký záujem a od začiatku predaja sa ho do obchodného reťazca dodalo cez 5 miliónov kusov. Nový model s väčším displejom by mohol zisky z predaja ešte zvýšiť a pomôcť tak zlepšiť neľahkú finančnú situáciu, do ktorej sa HTC dostalo v 1Q tohto roka. Situáciu by mohli zlepšiť aj nový model strednej triedy Desire 600 a zatiaľ nepredstavený HTC M4. Navyše, už teraz sa špekuluje o tom, že HTC uvedie po vzore Samsungu Galaxy S4, na trh Google edíciu HTC One. Táto informácia však nebola zatiaľ oficiálne potvrdená.

Náš tip
Recenzia | HTC One | Láska na prvý pohľad

Ako by mohla väčšia verzia HTC One vyzerať a či budú použité rovnaké materiály nevieme povedať. Každopádne, ak by HTC vydalo takýto model smartfónu aj v našich končinách, uvažovali by ste nad jeho kúpou?

Zdroj: gsmarena

25.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+