MojAndroid

Mobilné zariadenia sa vďaka pomerne kvalitným fotoaparátom, ktoré nájdeme v dnešných modeloch stávajú výbornou možnosťou, ako zachytiť svoje spomienky a zdieľať ich s priateľmi alebo rodinou. Ešte pred zverejnením na sociálne siete by množstvo používateľov uvítalo jednoduchú možnosť upraviť svoje videá a preto vám ponúkame tip na zaujímavú aplikáciu s názvom WeVideo, od rovnomennej spoločnosti.

WeVideo video editor Android

Aplikácia vás pri prvom spustení prevedie krátkym úvodom do ovládania. Používateľské prostredie je veľmi jednoduché a skladá sa z oblasti multimediálneho obsahu a tzv. “Storyboard”, kde pomocou dotykových gest premiestňujete požadované videá alebo fotografie. Kliknutím na video v Storyboarde získate možnosť upraviť jeho vlastnosti ako napríklad vystrihnúť požadovaný úsek, zmeniť hlasitosť, alebo nadpis. Aplikácia okrem toho ponúka na výber z rôznych tém, ktoré dodajú vášmu videu nový rozmer. Témy sa dodatočne sťahujú zo serverov WeVideo a majú veľkosť približne 5 MB. Do Storyboardu môžete vkladať aj fotografie z galérie alebo piesne z vašej hudobnej zbierky, ktorá bude hrať v pozadí. Hotové video je možné uložiť na YouTube alebo na WeVideo, kde môžete pokračovať v úpravách. Samozrejmosťou je aj zdieľanie na sociálnu sieť Facebook.

WeVideo video editor Android WeVideo video editor Android WeVideo video editor Android

Mobilná aplikácia WeVideo má veľmi jednoduché, minimalistické a prehľadné používateľské prostredie, ktoré umožní aj technicky menej zdatným používateľom vytvoriť celkom zaujímavé videá. Oceňujeme zálohovanie na Cloud a možnosť pokračovať v úpravách prostredníctvom prehliadača. Ak sa rozhodnete aplikáciu vyskúšať, stačí ak kliknete na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play.

Verzia: 6.14.069
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 6.14.069
Aktuálna cena: Zdarma
14.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+