MojAndroid

Smartfóny už v dnešnej dobe slúžia k vykonávanie najrôznejších činností. Zatiaľ čo v minulosti sme sa spoliehali na niekoľko zariadení, ktoré plnili rôzne funkcie, dnes máme väčšinou len jedno. Smartfón okrem zábavy pri hraní hier, prezeraní internetových stránok alebo videí, poslúži aj ako prehrávač hudby. Práve pre častých poslucháčov je určená aplikácia AirLyrics.

AirLyrics

AirLyrics je jednoduchá aplikácia, ktorá slúži k jedinému účelu. Nájsť a zobraziť texty piesní, ktoré sú práve prehrávané v niektorom z kompatibilných prehrávačov. Ich zoznam je pomerne bohatý a zahŕňa populárne aplikácie ako Poweramp, Musixmatch, ale aj natívne prehrávače od HTC, Samsungu a Sony. Kompletný zoznam môžete nájsť nižšie pod článkom.

AirLyrics_2 AirLyrics_1

Texty sa pri prehrávaní automaticky vyhľadávajú na pozadí a zobraziť ich je možné ťuknutím na upozornenie v notifikačnej lište, či kliknutím na ikonu aplikácie.  Aplikácia je nenáročná na dátový tok a jej výhodou je aj ukladanie dát do vyrovnávacej pamäte, takže texty, alebo tiež tzv. Lyrics, pri druhom zobrazení už nebudete musieť sťahovať a budú zobrazované aj v offline režime. Maximálna veľkosť cache je 300 mB.

AirLyrics je určený pre všetkých, čo hľadajú texty svojich obľúbených piesní. Aplikácia je napojená na databázu LyricWiki, ktorá obsahuje viac ako 1,8 milióna textov piesní. Poteší aj kompatibilita so starším Androidom 2.3, takže aplikáciu využijú aj majitelia starších zariadení s touto verziou OS. Na Google Play je dostupná zadarmo.

Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma

Zoznam podporovaných prehrávačov: 

Samsung Stock Player – Sony Ericsson /Sony Xperia Player – HTC Stock Player – Poweramp – JRTMusic (aka Android Music Player) – Google Music – ³ (akaCubed) – Amazon Music Player – Astro Player Nova – doubleTwist – Musixmatch – Rocket Player – TTPod – Miui Music Player – Player Pro – Folder Player – GoneMAD Music Player – Music Folder Player – RockBox for Android – Omich Player – Cute AMP- Media Plus – MortPlayerMusic – bTunes. Treba aktivovať scrobbling v nastaveniach – Mixzing – Vanilla Music – RockOn – DeadBeef – JukeFox – Music Player Pro – Music Pro – HikiPlayer – jetAudio Basic/Plus

4.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+