MojAndroid
TelekomSlovenský operátor Telekom po nedávnom zlacnení vybraných modelov pre paušály Happy a Podľa Seba uvádza ďalšiu zvýhodnenú ponuku. Týka sa nižších akontácií pre paušály Happy a zníženej ceny smartfónu Sony Xperia J.

Nižšie akontácie od Happy S

Od piatka 19. apríla 2013 Telekom znižuje výšku akontácií u telefónov pre väčšinu paušálov.V kategórii štýlových telefónov bude mať program Happy S po novom akontáciu 79 € (doteraz 99 €), pri Happy M až Happy XL ostáva na úrovni 9 €. Do tejto kategórie aktuálne patrí napríklad Windows Phone 8S by HTC, LG Optimus L9, Samsung Galaxy SIII Mini, Nokia Lumia 820 či Sony Xperia T.
V kategórii exkluzívnych telefónov zníži Telekom akontáciu pri programe Happy M z 99 na 69 € a pri Happy L a XL volaniach na 49 €. Zákazníci si takto môžu pri programoch Happy L a XL kúpiť napríklad Sony Xperiu Z či iPhone 5 o 50 € lacnejšie ako doteraz.

Nižšia cena pre Sony Xperia J

Pre programy Happy XS, S a M sa zníži mesačný príplatok zo 4 € na 3 €. Pri programoch Happy L, XL volania sa mesačný príplatok zníži z 2 € na 1 €.
19.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+