MojAndroid

Pre všetkých fanúšikov hier nielen pre systém Android a zákazníkov siete O2 máme vynikajúcu správu. Najmladší mobilný operátor sprístupnil novú internetovú stránku, kde informuje svojich používateľov o možnosti získať kvalitné herné tituly pre mobilné zariadenia od spoločnosti Electronic Arts. Všetci zákazníci O2, ktorí majú aktivovaný mobilný internet a navštívia na svojich zariadeniach stránku  m.o2tipy.sk/eahry získajú prístup k hrám ako Battlefield: Bad Company 2, Medal of Honor, Final Fantasy, SimCity Deluxe HD, FIFA 2012 a iné. Celý zoznam ponúkaných hier nájdete tu.

O2 hry zadarmo

Podľa typu vášho telefónu sa vám automaticky vyfiltrujú hry, ktoré sú dostupné pre váš telefón. Nezabudnite, že na to aby ste si mohli sťahovať hry, je potrebné pripojenie cez O2 mobilnú sieť. Pretože niektoré tituly budú potrebovať stiahnuť veľký objem dát, O2 vás včas upozorní na potrebu Wifi pripojenia, preto sa nemusíte pri sťahovaní obávať veľkých dátových prenosov.

Za tip ďakujeme čitateľovi Romanovi R. 

13.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+