MojAndroid

WordCamp je otvorená konferencia zameraná na všetko okolo redakčného systému WordPress. Je to neformálne stretnutie organizované lokálnou WordPress komunitou, kde sa z používateľov WordPress stávajú prednášatelia. WordCamp je otvorený pre všetkých, od bežných používateľov cez bloggerov až po hardcore developerov. To, čo všetkých spája, je láska k WordPress.

WordCamp Slovensko 2013

WordPress je open source publikačný systém pre webstránky a blogy. V súčasnosti najpoužívanejší spomedzi všetých CMS (Content Management System) aj vďaka jeho jednoduchosti, komunite a univerzálnosti využitia.

Druhý ročník slovenského WordCampu sa bude niesť v myšlienke “WordPress ako multifunkčný nástroj pre tvorbu webu“. Vítaný je každý, kto má nejaké skúsenosti s WordPress a rád by sa o ne podelil, či už ich prezentáciou (showcase) alebo v diskusii.

  • Dátum: 20. apríl 2013 (sobota)
  • Miesto: FIIT STU Bratislava (mapa)
  • Počet účastníkov: cca 150

Viac informácii a registráciu nájdete na webe WordCampu.

 

Portál MojAndroid.sk je mediálny partner podujatia a tiež hrdo beží na systéme WordPress. 

3.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+