MojAndroid

Multimediálne tablety s operačným systémom Android sa stávajú stále viac obľúbené u spotrebiteľov, čomu svedčia aj posledné štatistiky analytickej spoločnosti IDC. Zvýšený podiel na trhu zaznamenali vo veľkej miere najmä v roku 2012 a očakáva sa, že tento trend bude pokračovať aj naďalej. Predpokladá sa, že už v tomto roku získajú dokonca malý náskok pred konkurenčnými zariadeniami od spoločnosti Apple. Na zvýšení populárnosti tabletov sa svojím spôsobom podieľa aj narastajúci počet optimalizovaných aplikácií a hier, ktorých kvalita sa neustále zlepšuje. Spoločnosť Google zverejnila v obchode Play zoznam najlepších aplikácií a hier.

Vybrali sme pre vás TOP 10 Android aplikácií

Momentálne sa v zozname nachádza 116 aplikácií a hier z rôznych kategórií, ktoré bude Google v budúcnosti určite aktualizovať. Medzi tie najzaujímavejšie patrí Smule, Real Racing 3, Gun Bros 2, Accu Weather, Temple Run, Super Hexagon alebo populárna navigácia Waze. Noví používatelia tabletov so systémom Android tak získali oficiálny zdroj, kde nájdu to najlepšie z ponuky developerov. Ktoré kvalitné aplikácie a hry optimalizované pre tablety vám v zozname chýbajú ?

–>Zoznam najlepších Android aplikácií<–

28.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+