MojAndroid

Sygic po tom, ako včera na Google Play sprístupnil novú verziu obľúbenej navigácie informoval aj o dostupnosti aplikácie s názvom Sygic Truck Navigation.  Táto je určená pre šoférov kamiónov a umožňuje šoférovi nákladného vozidla naplánovať trasu, ktorá povedie iba po cestách vhodných pre jeho vozidlo či náklad.

Sygic

Rovnako je možné naplánovať trasu s viacerými zastávkami na naloženie a vyloženie tovaru, či vybrať čerpacie stanice a odpočívadlá špeciálne prispôsobené pre kamióny a nákladné vozidlá. Aplikácia využíva kvalitné Navteq mapy pre celú Európu a Rusko, uložené priamo v telefóne alebo tablete. Navyše, Sygic Truck navigácia môže byť jednoducho integrovaná s inými aplikáciami na riadenie vozových parkov, vďaka čomu môžu dispečeri posielať inštrukcie priamo do aplikácie.

Sygic Truck Navigation 2 Sygic truck navigation

Aplikácia je momentálne na Google Play dostupná v 7 dňovej Trial verzii, vďaka ktorej si môžete vyskúšať jej funkcie zadarmo. Po uplynutí skušobnej doby sa rozhodnete či si navigáciu zakúpite alebo nie. Cena plnej verzie Sygic Truck Navigation vrátane aktualizácii počas troch rokov je 119€.

Verzia: 13.7.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 13.7.6
Aktuálna cena: Zdarma

26.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+