MojAndroid

Marec je mesiacom kníh. Rozhodli sme sa preto, že pre vás vytvoríme výber tých najlepších čítačiek elektronických kníh z Google Play Store, nakoľko mnohí z vás svoje zariadenia využívajú aj na čítanie elektronických publikácií. Nižšie teda nájdete najlepšie aplikácie na čítanie e-bookov, elektronických časopisov, či inak digitálne upraveného textu.

Moon+ Reader

Moon+ Reader je veľmi zaujímavou čítačkou pre vaše Android zariadenie. Medzi najzaujímavejšie vlastnosti tejto aplikácie patrí určite jednoduché používateľské prostredie, či obrovské množstvo funkcií a nastavení, ktoré vám uľahčia a spríjemnia čítanie. Za najväčšie plus tejto čítačky môžme označiť prítomnosť offline slovníkov, ktoré si môžete stiahnuť priamo v Moon+ Reader-i, ale aj množstvo podporovaných formátov a možností práce s čítaným textom. S touto čítačkou budete mobilný kdekoľvek a kedykoľvek, bez nutnosti pripojenia na internet.

  • ·podpora pre formáty .txt, .html, .epub, .umd, .fb2, .chm, .zip aj .OPDS,
  • ·menu v slovenčine,
  • ·prehľadné a pekne spracované prostredie.

moon+reader-550x268

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 4,99 €
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 4,99 €

Aldiko Book Reader

Ďalšia zaujímavá čítačka e-bookov, ktorá ponúka príjemné prostredie pre čítanie elektronických kníh vo vašom Android smartfóne aj tablete. Za tú dobu, čo je táto čítačka dostupná pre zariadenia s OS Android si získala už viac ako 10 miliónov fanúšikov a prichádza ako predinštalovaná aplikácia vo viac ako 20 zariadeniach s týmto operačným systémom. V Aldiko nájdeme podporu viacerých svetových jazykov, slovenčina však chýba. Na druhej strane poteší veľké množstvo funkcií a možností úprav textu, ktoré uspokoja aj náročnejšieho čitateľa.

  • ·podpora formátov .epub, .pdf, Adobe DRM,
  • ·menu v angličtine,
  • ·graficky prívetivé prostredie.

aldikobookreader-550x268

Verzia: 3.0.44
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.44
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.44
Aktuálna cena: 5,49 €
Verzia: 3.0.44
Aktuálna cena: 5,49 €

Ďalšie tipy na čítačky elektronických kníh nájdete v treťom vydaní Android magazínu na 12 strane.

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

>>> Stiahnite si PDF – Marec 2013  <<<

 

16.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+