MojAndroid

Ak ste majiteľom najnovšieho smartfónu, ktorý vznikol v spolupráci firiem Google a LG – Nexus 4, tak by sa vám doma určite hodila aj perfektná bezdrôtová nabíjačka pre váš výkonný stroj. Jednu takú predáva priamo Google na svojom obchode Play Store v zahraničí, jej cena sa pohybuje na úrovni približne 60 USD, čo je asi 45 EUR.

LG-Nexus-4-nabijacka

Bezdrôtová guľa, ako ju oficiálne nazval samotný Google, je v týchto chvíľach dostupná len v USA. Pre ďalšie krajiny “zatiaľ nie je dostupná na predaj”. Jej predaj si spoločnosť Google veľmi dobre naplánovala, nakoľko je na Google Play po niekoľkých výpadkoch opäť dostupný aj Nexus 4, ktorého sa mimochodom predalo už viac ako milión kusov. Google očakáva rovnako dobrú predajnosť aj pri bezdrôtovej nabíjačke pre toto zariadenie, ktorá vyzerá veľmi dobre po všetkých stránkach. Ak ste v zahraničí, alebo viete, ako na to, kliknite na tento odkaz a objednajte si aj vy bezdrôtovú nabíjačku pre svoj LG Nexus 4.

Zdroj: AndroidAuthority

12.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+