MojAndroid

Už sme boli svedkami veľmi zaujímavých a odvážnych grafických renderov pripravovaného smartfónu Samsung Galaxy S IV, ako napríklad návrh s dvoma kamerami pre 3D fotografiu. Avšak najnovší render S-štvorky je veľmi podarený a určite by ho používatelia prijali, ak by sa stal skutočnosťou. Tento návrh počíta s tým, že takmer celé telo smartfónu, okrem časti pre displej, bude vyrobené z lešteného kovu. Namiesto reproduktorov na zadnej strane, ako to bolo v prípade Galaxy S III, budú natočené na prednú stranu a schované za štýlovú mriežku.

Samsung Galaxy S IV render

Na obrázku môžeme vidieť aj predpokladanú hardvérovú špecifikáciu, ktorá sa až na malé detaily nelíši od všetkých špekulácií, o ktorých sme vás informovali. Podľa renderu, bude Galaxy S IV vybavený 5-palcovým displejom s FullHD rozlíšením, chránený odolným sklom Gorilla Glass 3, štvorjadrovým procesorom Exynos 5450 pracujúcim na frekvencií 2,0 GHz, grafickým čipom Mali  T658, 2GB pamäťou RAM,13 MP zadnou kamerou, 2 MP prednú kamerou, vnútornou kapacitou 16, 32 alebo 64 GB, možnosťou rozšírenia pomocou microSD slotu, podporou LTE, Bluetooth 5.0 a veľkou 3100 mAh batériou.

Nový render sa nezhoduje s údajnou oficiálnou tlačovou fotografiou tohto zariadenia a poskytuje skôr pohľad autora na budúcnosť dizajnu spoločnosti Samsung. Prechod z plastovej konštrukcie by bola naozaj príjemná zmena, no aby sme skutočne zistili, či bude použitý po prvýkrát kov, musíme počkať, kým bude S IV oficiálne predstavená.

Zdroj: androidcommunity

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+