MojAndroid

Ak máte radi grafiku hier z 90-tych rokov a chceli by ste prevetrať aj svoje mozgové závity, tak potom vám dávame do povedomia novú hru od slovenského vývojára PeerPressure. Hra s názvom Mazinator je bludiskom, v ktorom sa budete musieť pohybovať tak, aby ste sa dostali do cieľa. Ako budete postupovať jednotlivými levelmi, tak sa bude zvyšovať aj obtiažnosť a predlžovať čas potrebný na prejdenie bludiska.

Ovládanie je realizované trochu netradičným spôsobom posúvaním prsta po displeji alebo ťukaním po stranách displeja – túto možnosť si môžete vybrať v nastaveniach hry. V tomto prípade by sme boli radšej, keby autor použil ovládanie pomocou tlačidiel, čo sa aspoň nám osobne zdá byť praktickejšie a jednoduchšie, rozhodnutie však už necháme na vás. Grafika hry je jednoduchá a nesie sa skutočne v štýle starých dobrých 90-tých rokov, kedy pracovali obrazovky počítačov s rozlíšením  menším ako má väčšina dnešných smartfónov.

 

 

Čo sa týka princípu hry, tak v ten je veľmi jednoduchý.  S postavičkou sa musíte pohybovať tak, aby ste otvárali farebné brány v takom poradí, ktoré vám umožní dostať sa do cieľa označeného vlajkou. Pripravte si trpezlivosť na 32 levelov, po ktorých prejdení pre vás autor pripravil aj jeden bonusový. Hra je platená a stojí 79 centov, no 5 levelov si vo free verzii môžete vyskúšať aj zadarmo.

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

30.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+