MojAndroid

Samsung je všeobecne známy obsiahlou produkciou zariadení rôznych cenových kategórií. Jedným z najnovších zariadení tejto značky je aj Samsung Galaxy Grand, ktorý sa na trhu objavil už v dvoch verziách. Najnovšia, tretia verzia tohto smartfónu, sa bude predávať v Južnej Kórei a okrem iného prinesie aj niekoľko hardvérových vylepšení. Zrejme najviac zaujímavou zmenou je procesor, ktorý v Ázii prinesie až 4 jadrá taktované na 1,4 GHz.

Novinka na ázijskom trhu bude okrem výkonného procesora ponúkať aj konektivitu cez LTE, podporu pre microSD karty do 64 GB a chýbať nebude ani NFC či kvalitná, 2100 mAh batéria. Ostatné parametre v sebe zahŕňajú prítomnosť funkcie SBeam a parametre, ktoré priniesli predošlé verzie tohto smartfónu. Na trh sa tak dostane zrejme s 1 GB RAM, 8 MPix fotoaparátom vzadu, 2 Mpix fotoaparátom vpredu a 8 GB vnútornou pamäťou. Chýbať by nemali ani funckie ako Multi-Window alebo nová verzia prostredia TouchWiz. Displej bude mať aj naďalej uhlopriečku 5 palcov a (nelogické) rozlíšenie WVGA 800×480 pixelov. Cena zariadenia, ani jeho celosvetová dostupnosť nie sú známe, smartfón však zrejme na európske trhy nepríde.

Zdroj: SammyHub

26.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+