MojAndroid

–> Novší návod na inštaláciu Flash Playeru nájdete na tomto odkaze <–

–> Inštalácia Flashu na Android 4.4 KitKat a Android 5.0 Lollipop 20.11.2014 <–

Pravdepodobne ste si už všimli, že Flash Player pre Android z Google Play zmizol a oficiálne sa z tohto miesta už nedá stiahnuť. Adobe totiž už  koncom augusta zastavil podporu a aplikáciu stiahol. Potreba prehrávať flash videá prostredníctvom internetových stránok však stále existuje a veľa používateľov hľadá spôsob, ako Adobe Flash Player do svojho Androidu dostať. Na internete nájdete veľké množstvo alternatívnych linkov na stiahnutie inštalačných .apk poslednej dostupnej verzie, tie však nemusia byť vždy 100% bezpečné. Preto vám dnes prinášame jednoduchý návod, ako si do svojho Androidu nainštalovať Flash Player z oficiálnych zdrojov spoločnosti Adobe. Stačí ak budete postupovať podľa nasledovných krokov:

  • Kliknite na nasledovný odkaz, pomocou ktorého sa dostanete do archívu verzií Flash Playera spoločnosti Adobe
  • Prejdite na koniec stránky, kde nájdete odkazy na stiahnutie aplikácie vo verzii 11.1 pre Android 4.0, Android 2.x+ a Android 3.x+
  • Verzia pre Android 4.0 by mala bezproblémovo fungovať aj na novšej verzii Androidu 4.1+ Jelly Bean
  • Kliknite na link pre stiahnutie najnovšej verzie Flash Playeru pre Android, ktorý sa nachádza vo vašom zariadení. Použiť môžete aj priame odkazy nachádzajúce sa na konci článku.
  • Stiahnutý súbor nainštalujte rovnakým spôsobom, ako aj iné .apk súbory – V nastaveniach povoľte inštalovanie z neznámych zdrojov: “Nastavenia -> Zabezpečenie ->Neznáme zdroje”.  Spustite stiahnutý súbor a nainštalujte ho.
  • Teraz by ste mali byť schopní prehrávať flash videá aj na internetových stránkach.

–> Stiahnuť Flash Player 11.1 pre Android 4.0+ <–

–> Stiahnuť Flash Player 11.1 pre Android 2.x+, 3.x+ <–

Zdroj: phonearena

26.11.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+