MojAndroid

Multimediálne centrum XBMC, známe z operačných systémom Linux, Windows a OS X, bolo prednedávnom sprístupnené aj pre Android. Išlo o prvú verejne dostupnú verziu, ktorá však obsahovala veľa chýb. Ak by ste chceli testovať aktuálnu verziu, museli by ste inštalačný súbor pre XBMC najskôr skompilovať z voľné dostupných zdrojových kódov, čo nie je práva najjednoduchšia úloha. Našťastie sa na XDA fóre našli developeri, ktorí to urobia za nás a budú prinášať najnovšie verzie aplikácie skompilované priamo z aktuálne dostupných zdrojových kódov XBMC.

Nightly buildy aplikácie, budú dostupné v dvoch verziách určených pre zariadenia s procesormi podporujúcimi inštrukcie NEON a na tie, ktoré ich nepodporujú – to sú najmä telefóny a tablety poháňané procesormi NVIDIA Tegra 2. Všetky buildy sú kompatibilné s Androidom 2.3 a vyšším.

Aktuálne skompilované súbory nájdete vždy na XDA fóre na tomto linku –>XBMC pre Android Nightlies<–. Ak sa ich rozhodnete nainštalovať, mali by ste pamätať na to, že ide o nightly buildy, ktoré môžu a aj budú obsahovať chyby. Tie by sa však s postupne s každou novou verziou mali odstraňovať.

Zdroj: XDA

13.8.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+