MojAndroid

Prednedávnom sme vás informovali, že na trhu sa objaví novinka v podobe Sony Xperia Mint. Dnes už vieme špecifikácie, ktoré naznačujú, že Sony Xperia Mint bude jeden z najlepších smartfónov, aké vôbec spoločnosť Sony priniesla na trh a že sa bude predávať pod označením Xperia T.

Medzi základné špecifikácie patrí napríklad dvojjadrový procesor od spoločnosti Qulacomm s taktovaním 1,5 GHz, 13 megapixlový fotoaparát alebo displej s uhlopriečkou 4,3 palca s BRAVIA Engine.

Ak si chcete pozrieť, ako Xperia Mint vyzerá, na internetovej stránke NixanBal.com sa objavili zábery na tento telefón, ktoré naznačujú dizajnový pokrok spoločnosti Sony aj v tomto smere.

Ide o štýlový telefón, ktorý sa zdá, môže uspokojiť aj tých najnáročnejších používateľov, či výkonnostne alebo aj dizajnom. Všetky potrebné informácie o tomto telefóne sa dozvieme už čoskoro na IFA v Berlíne, v druhej polovici mesiaca august.

Zdroj, foto: NixanBal.com

8.8.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+