MojAndroid

Wolfram Alpha LLC je výskumná spoločnosť, alebo vedomostná databáza. Cieľom spoločnosti Wolfram Alpha je to, aby získala rôzne vedomosti, ktoré sa okamžite sprístupnia pre každého. Zhromažďuje objektívne dáta, ktoré vyhodnocuje na základe dostupných možností a algoritmov a vytvára relevantné výsledky, ktoré slúžia jednotlivým spoločnostiam.

Wolfram Alpha teraz uzatvorila partnerstvo so spoločnosťou Samsung, aby táto získala dôležité dáta pre svoje zariadenia  Samsung pre „lepší používateľský zážitok“ zo zariadení Samsung. Spolupráca by sa mohla prejaviť napríklad pri hlasovom vyhľadávaní, keď by toto vyhľadávanie poskytlo relevantné výsledky a odpovede na také otázky ako: “Ako vysoká je Eiffelova veža?”, alebo “Kto je George Washington?”.

Spolupráca by sa mala prejaviť na zariadeniach ako Samsung Galaxy S 3 a Samsung Galaxy Note.

Dostupné by mali byť vedomostné databázy Wolfram Alpha, vyhľadávanie pomocou hlasu a podpora S Note aplikácie. Vyhľadávať tak budete môcť ,vďaka Wolfram Aplha, nielen pomocou hlasu, ale aj pomocou zapísania poznámky pomocou pera S Pen a aj pomocou aplikácie S Note. S Voice vám poskytne vďaka databázam Wolfram Aplha podrobné odpovede na jednotlivé otázky.

Zdroj, foto: Wolfram Alpha, AndroidGuys

12.7.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+