MojAndroid

Slovak Telekom uvedie 13. júna 2012 novú verziu programov Fix pre nových zákazníkov alebo záujemcov o predĺženie zmluvy. Viaceré výhody programu ostanú ponechané: kreditný systém spoplatňovania služieb, získavanie extra kreditu či možnosť kúpy akciového telefónu. Navyše budú pridané rodičovské služby a programy budú obsahovať už jednotnú cenu volaní do všetkých sietí.

Novinka k programom Fix: Rodičovské služby

Program Fix je vhodný pre rodičov, ktorí chcú mať spotrebu svojich detí pod kontrolou (ako pri predplatenej karte) a súčasne majú záujem o dotovaný telefón.

K dispozícii sú služby:

  • Informácia o kredite dieťaťa na jeho SIM karte
  • Kontrola zapnutého telefónu
  • Kde je
  • Pevný zoznam čísel
  • Sponzor (dieťa volá na účet rodiča, ak kredit klesne pod 0,20 €)

Skvelé akciové telefóny pre Fix

Pre zákazníkov budú k programov Fix dostupné zaujímavé akciové telefóny, ktoré ponúka Telekom za špeciálne ceny vrátane viacerých štýlových noviniek pre cieľovú skupinu tínendžerov. K programu sú ponúkané napríklad Samsung Galaxy telefóny v chlapčenskej (Skater) i dievčenskej verzii (Pink), resp. aj v edícii Samsung Galaxy Hello Kitty. Telefóny sú predávané už za cenu od 1€.

Akcia na extra kredit pokračuje

Zákazníci budú mať aj v novej akciovej ponuke možnosť získať extra kredit ku svojmu programu Fix a využívať nižšie ceny služieb. Výška extra kreditu sa líši podľa verzie programu a záväzku s akciovým telefónom, resp. bez neho.

Program Bez akciového telefónu S akciovým telefónom
Fix 9

4,50

Fix 12

12 €

6 €

Fix 16

16 €

8 €

Jednotná cena volaní

V novej verzii bude platiť jednotná cena volaní. Namiesto odlišných cien za volania v silnej, resp. slabej prevádzke bude cena zjednotená na 19 centov za minútu 24 hodín denne, 7 dní v týždni a do všetkých slovenských sietí. Navyše s bonusovým kreditom majú zákazníci k dispozícii aj nižšie ceny hovorov, aj viac kreditu pre využívanie služieb.

Zdroj: tlačová správa

12.6.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+